Siirry sisältöön

Mikä on Café Finland?

Café Finland YouTubessa! Katso kaikki jaksot Café Finland YouTube-kanavalta.

Viestimme päättäjille on, että Suomessa meillä on kaikki menestyksen edellytykset, mutta maamme tulevaisuus ei ole taattu, ellei vastuullisia ja kauaskantoisia päätöksiä tehdä nyt. Usko Suomeen mahdollisena maana ohjaa Café Finlandin ja sen taustayhteisöjen toimintaa.

Pääasiallinen yhteiskunnallisen osallistumisen keinomme on aktiivisen keskustelun kautta vaikuttaa puolueiden poliittisen agendan muotoutumiseen. Tämän teemme esittelemällä vaihtoehtoisia tulevaisuuden skenaarioita ja kysymällä mitä jos? 

Martti Kiikka istuu vieraineen  yhteisen kahvipöydän ääreen tavoitteenaan löytää Suomelle menestysresepti.

Mikä olisi mahdollista, jos tämän maan päättäjät tarttuisivat näihin kysymyksiin tosissaan? 

Haluamme tehdä yhdessä Suomesta paikan, joka antaa niin asukkailleen kuin yrityksilleen mahdollisuuden menestyä.

Nostamme vakavia teemoja aktiiviseen kansalaiskeskusteluun, mutta teemme sen positiivisella asenteella, viihdyttävästi ja kiinnostavien vieraiden kanssa.

Kutsumme myös kaikki kansalaiset ottamaan osaa rohkeaan ja avoimeen keskusteluun  Café Finlandin somekanavissa. Täällä on lupa tuoda esiin uusia näkökantoja ja haastaa vanhoja, faktoihin pohjaten ja rakentavassa hengessä.

Café Finlandin taustalla toimiva Koivu ja Kuusi -yhteisö syntyi yhteisestä huolesta: maamme nykyinen suunta ei vie meitä kohti sellaista tulevaisuutta, joka on taloudellisesti kestävä.

Café Finlandia pyörittää Suomi 125 –ajatusleipomo, jonka tavoitteena on herättää keskustelua Suomen tulevaisuudesta. Horisontissa siintää vuosi 2042 ja maamme 125. syntymäpäivä. Polku sinne rakennetaan nyt, mutta millaisin eväin matkaan käydään on se, mikä Café Finlandissa puhututtaa.